Beveilig de laadruimte
van uw voertuig

OP KLEINE BESTELWAGENS

Een kleine bestelwagen met een openslaande achterdeur en een schuifdeur kan bijvoorbeeld met 2 mechanische locks beveiligd worden.

kangoo_armad
OF OP EEN GROTERE BESTELWAGENS

Een grotere bestelwagen kan uiteraard op dezelfde manier beveiligd worden maar kan ook aan de hand van 2 electrische pensloten beveiligd worden. Zodra u de deur sluit zal de grendel zich automatisch sluiten en is uw laadruimte beveiligd. Om de deur te openen kan u aan de hand van de afstandbediening uw deur ontgrendelen. Ook wanneer uw wagen geparkeerd staat 's nachts gaan de extra grendels ervoor zorgen dat uw laadruimte niet meer bereikbaar is.

MAAR OOK OP VRACHTWAGENS

Niet alleen bestelwagens maar ook vrachtwagens, met vaste opbouw of met een trekker-oplegger samenstelling kunnen voorzien worden van extra beveiliging om de toegang tot de laadruimte te beveiligen.

Van eenvoudige vergrendeling tot volledige veiligheidsoplossing

icon_basic-lock
BASIS VEILIGHEID

Beveiliging van uw deuren met pensloten

icon_advanced
GECONNECTEERDE OPLOSSING

Uw pensloten eventueel aangesloten op uw track&trace oplossing opdat u ingelicht wordt van mogelijke diefstalpogingen

icon_integrated
GEÏNTEGREERDE OPLOSSING

Als u op alle gevallen van inbraak of diefstal voorbereid wil zijn kan de toegang tot uw laadruimte gekoppeld worden aan een anti-carjack-systeem zodat bij diefstal van de wagen de laadruimte vergrendeld blijft. U vraagt, wij beveiligen

oplossing op maat van elke behoefte
VOOR ALLE BEHOEFTES EEN OPLOSSING

Onze veiligheidsspecialisten maken voor elke specifieke vraag een gepast voorstel