Dankzij 2-wegscommunicatie

Interactie met mobiele teams

2-wegscommunicatie tussen back office en voertuig

Interactie met uw medewerkers op de weg is van cruciaal belang. Zo hebt u zicht op de planning. Breng uw werknemers onmiddellijk op de hoogte bij veranderende omstandigheden en blijf ook zelf op de hoogte van de vorderingen van uw opdrachten. Met 2-wegscommunicatie speelt u het best in op uw mobiele werknemers waardoor hun efficiëntie en productiviteit omhoog gaat en zo kan u de beste service aan uw klanten aanbieden.

2-wegscommunicatie - volg mobiele werknemers op - Track and trace
TomTom Pro GPS - Communicatie - live traffic - planning tool - route optimalisatie

Opdrachten en berichten

Wissel berichten uit met uw mobiele medewerkers via TomTom PRO en blijf op een gemakkelijke en veilige manier in contact. Breng uw medewerkers op de hoogte van veranderingen in de planning of stuur hen cruciale informatie en documenten, zonder hen te bellen of te storen. Daarnaast kunnen medewerkers zich melden bij motorpech, een ongeval of andere onverwachte omstandigheden zodat u hierop kan inspelen.

Via rapportering ontvangt u realtime informatie over de opdrachten in de vorm van rapporten. Op basis van die gegevens kan u strategische beslissingen nemen. Wanneer bepaalde tendensen terugkomen in uw dagelijkse administratie kan u meteen ingrijpen of bijsturen in de toekomst.

uitwisseling van opdrachten en bestemmingen

De real time traffic functie houdt rekening met files en gewijzigde verkeerssituaties. Zo volgen de mobiele medewerkers steeds de snelste route naar hun bestemming. Wanneer u uw TomTom PRO verbindt met WEBFLEET ®  heeft u een volledig en realtime inzicht in de verwachte aankomsttijden van al uw mobiele medewerkers.

Krijgt een bepaalde klant prioriteit? Dan stuurt u de medewerker die het snelst op locatie kan zijn.

Wanneer u deze functie integreert met planningssoftware wordt naast de snelste route ook de meest optimale route berekent.

berichten en opdrachten - 2Wegscommunicatie

Vraag meer info aan

Vul het onderstaand formulier in. Zo kunnen we u contacteren om een passende oplossing voor uw bedrijf te bespreken.