Bescherm uw laadruimte tegen diefstal

Dief maakt buit van €20.000 aan werkmateriaal

In het artikel hiernaast werd een aannemer bestolen van zijn werkmateriaal. De buit die de dief maakte had een waarde van maar liefst €20.000. Een grote streep door de rekening van dit jonge bedrijf.

Een voorval zoals dit komt regelmatig voor, maar is niet onvermijdelijk. Een laadruimtebeveiliging had de diefstal kunnen voorkomen.

 

Bron: hln.be – Lees het volledig artikel hier

HLN bestolen voor 20 000 euro_cropped2

Beveiliging voor uw bedrijfswagens

Bij ARC bieden we mogelijkheden aan die de laadruimte van uw bedrijfswagens beveiligen tegen diefstalDankzij onze intelligente stalen pensloten kan de laadruimte uitsluitend geopend worden op uw commando.
Daarbij kan elk penslot op maat geprogrammeerd worden. Denk aan regelbare in- en uitstaptijden, weekend-klok, geofence of tijdsgebonden openingen van de laadruimte.
Naast de standaardbediening via een handzender kan er tevens met een sleutelschakelaar, pin-code of op afstand met een communicatiemodule (track trace) gewerkt worden.

Beveilig mijn voertuigen

Heeft u interesse in de beveiliging van uw bestelwagens? Dan kan u onderstaand formulier invullen.
Wanneer we uw ingevuld formulier ontvangen, nemern we contact op met u. Zo kunnen we uw behoeftes verder in kaar brengen en een gepaste oplossing voor u uit denken.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]