Dankzij geoplanning & Live Traffic

Route optimalisatie

Geoplanning

Binnen route optimalisatie is geoplanning een instrument waarmee u uw mobiel personeel kan (re)organiseren. Hiermee kan u op voorhand de route voor uw medewerkers plannen, zo dat ze hun bestemming(en) op de snelste manier bereiken.

Geoplanning in combinatie met Live Traffic is ideaal voor koeriersdiensten. Stippel uw route op voorhand uit en volg real time op wanneer pakketten afgeleverd worden.

TomTom Pro GPS - Communicatie - live traffic - planning tool - route optimalisatie
Geoplanning - route optimalisatie - live traffic

Planningstool

Met de planningstool kan u de juiste mensen inschakelen op de juiste plaats. Deze oplossing laat u toe om het maximum te halen uit de capaciteiten van uw personeel.

De tool houdt rekening met de locatie en de competentie van uw mobiele medewerkers zodat uw onderneming de meest geschikte medewerker naar de locatie in kwestie kan sturen.

Gedaan met uit te dokteren hoe je de planning moet (re)organiseren, met onze planningstools doen wij het voor u.

optimalisatie

Al onze planningstools zijn niet alleen gebruiksvriendelijk, ze zijn ook compatibel met andere managementtools zoals ERP en CRM.

U verhoogt ook de productiviteit van uw mobiele medewerkers omdat u hen zo optimaal mogelijk kan inzetten. Hierdoor worden hun capaciteiten maximaal benut, waardoor de overuren van uw werknemers beperkt worden.

Bovendien bespaart u ook op kantoor heel wat werk, dankzij de geautomatiseerde werktijdenregistratie.

Onze tool is sectoronafhankelijk en kan hij aangepast worden aan uw noden. U kan ook rekenen op onze ARC-service: wij zorgen voor de implementatie in uw huidige systeem zodat u meteen aan de slag kunt.

Route Optimalisatie - live traffic - geoplanning
Live traffic - route optimalisatie - geoplanning - ARC - navigatie

Navigatie en Live Traffic

Snellere ritten, dat beogen we met onze navigatiesystemen met live traffic. Gedaan met tijdverlies door omwegen en files.

Onze navigatiesystemen werken met Live Traffic. Zo hebben ze steeds de nieuwste verkeersinformatie zodat ze rekening houden met de gewijzigde verkeerssituaties langs uw route.

Met de Live Traffic functie kan u veel tijd winnen voor uw medewerkers die vaak op de baan zijn. Met deze functie worden gegevens over files en ongevallen live doorgestuurd naar uw boordcomputer zodat uw navigatiesysteem hierop kan anticiperen en uw route aanpast aan de verkeersomstandigheden.

Toepassingen Live Traffic

Wanneer u trucknavigatie installeert voor zwaardere voertuigen zal deze ook rekening houden met de afmetingen van het voertuig zodat u tijdens uw route niet voor verrassingen komt te staan.

Voor verkopers die veel op de baan zijn, berekent Live Traffic de snelste route. Zit er toch iemand vast in het verkeer? Dan geeft TomTom Live Traffic een realistisch aankomstuur zodat u dit kan doorgeven aan uw afspraak.

Live Traffic - Route optimalisatie - trucknavigatie

Onze oplossing voor route optimalisatie

route optimalisatie - live traffic - geoplanner - ARC - WEBFLEET - TomTom PRO

WEBFLEET ® + TomTom PRO

De combinatie van deze producten stuurt uw werknemers zo snel mogelijk naar hun bestemming. Plan routes vooraf in en vermijd files en ongevallen tijdens de rit.

Vraag meer info aan

Vul het onderstaand formulier in. Zo kunnen we u contacteren om een passende oplossing voor uw bedrijf te bespreken.