Motormanagement - groen en veilig rijden

Dankzij rijstijlmeting en motormanagement

Groen en veilig rijden

Ecologisch rijden met Optidrive ® 360

Er kunnen heel wat kosten uitgespaard worden wanneer u uw werknemers economisch laat rijden. Door gebruik te maken van Optidrive ®  360 kunnen de brandstof- en onderhoudskosten van uw wagens sterk verminderd worden.

De Optidrive ®  360 geeft de bestuurder feedback over zijn rijstijl. Bij onder andere snelheidsovertredingen en abrupt remmen krijgt de bestuurder een melding tijdens het rijden. Na de rit worden gepersonaliseerde tips gegeven om de rijstijl effectief te verbeteren.

Het opvolgen van deze tips bespaart kan u niet alleen brandstof- en onderhoudskosten, maar zal ook uw CO2-uitstoot verlagen, de motor van uw voertuigen ten goede komen en ervoor zorgen dat uw werknemers veiliger rijden.

optidrive 360 - groen en veilig rijden
Brandstofverbruik - Optidrive 360

Brandstofverbruik

Het brandstofverbruik wordt opgevolgd door de Optidrive ®  360. Met een lager brandstofverbruik draagt u bij aan een beter milieu, omdat uw wagen zo minder CO2 zal uitstoten. Bovendien kan u rekenen op een jaarlijkse kostenbesparing op uw brandstofverbruik.

Optidrive ®  360 maakt uw bestuurder bewust van zijn brandstofverbruik tijdens en na elke rit. Indien gewenst kan u maandelijks een rapport opvragen om het brandstofverbruik van uw medewerkers te vergelijken.

Motormanagement

Wacht niet tot uw motor het begeeft, dan is het vaak al te laat. De Optidrive ®  360 doet ook aan motormanagement. De tips van de Optidrive ®   die betrekking hebben op uw motor, zorgen ervoor dat deze langer zal meegaan. Ook zo kan u heel wat kosten besparen.

Dankzij WEBFLEET ® krijgt u een melding wanneer er een probleem is met uw motor, of met een ander onderdeel van uw voertuig. Zo kan u een onderhoudt inplannen wanneer er een probleem is met een van uw wagens of automatisch na een bepaald aantal kilometers.

Motormanagement - groen en veilig rijden
Optidrive 360 rapport

Vergelijk

Als onderneming kan u uw medewerkers wekelijks of maandelijks opvolgen en stimuleren om motorvriendelijk en economisch te rijden. De weergave van de resultaten in optidrive ® 360 is duidelijk en gestructureerd zodat deze voor iedereen interpreteerbaar zijn. De gegevens kunnen makkelijk worden opgeslagen zodat wekelijkse of maandelijkse resultaten meteen kunnen opgevraagd worden in uw database.

Vraag meer info aan

Vul het onderstaand formulier in. Zo kunnen we u contacteren om een passende oplossing voor uw bedrijf te bespreken.