Dankzij Trailer & Asset tracking

De juiste middelen op de juiste plaats

Trailer en Asset Tracking

ARC werkt met RFID-tags waarmee u assets, trailers en machines kan markeren. Deze tags sturen signalen uit, die de positie van al uw middelen in kaart brengen én geven aan hoe vaak een object gebruikt wordt.

Bekijk de positie van uw middelen op een overzichtelijke kaart of genereer rapporten van de  nodige gegevens. Deze geven een overzicht van de plaatsen waar uw assets geweest zijn, de afstand die ze afgelegd hebben tot de draaiuren van uw machines.

Bij de aankoop van asset en/of trailer tracking kan u naargelang de noden van uw bedrijf kiezen welke functies u wel of niet nodig heeft, zo zorgt ARC voor een oplossing op maat.

RFID - positie - kaart - Trailer tracking - asset tracking
rfid tag- trailer and asset tracking

Machine en Trailer tracking

Onze tracking units voor machines zijn volledig autonoom en geven realtime informatie over de locatie van uw machines.

Bekijk op een kaart waar uw machines en trailers zich bevinden op dat moment. Deze kaart geeft ook de afgelegde afstand en de gevolgde route weer of verstuurd een melding bij een ongeoorloofde verplaatsing.

Wanneer de RFID tag gekoppeld wordt met de motor van de machine kan deze ook de draaiuren en andere interessante informatie registreren.

Asset Lifecycle Management

U kan niet alleen machines en trailers labelen met RFID-tags, maar u kan ook uw assets voorzien van zo’n tag. Ligt er bijvoorbeeld materiaal op locatie A dat daar niet gebruikt wordt, maar wel nodig is op locatie B? Met asset lifecycle management krijgt u meteen een overzicht van waar al uw assets zich bevinden en hoe vaak deze gebruikt worden.

Via intelligente algoritmes kunnen de tags onderscheid maken tussen voorwerpen die in en naast het voertuig of de container staan. Is het voor uw onderneming van belang te weten welke objecten betrokken zijn in een proces? Dan kan onze RFID-oplossing van pas komen binnen uw bedrijf.

RFID - asset tracking

Vraag meer info aan

Vul het onderstaand formulier in. Zo kunnen we u contacteren om een passende oplossing voor uw bedrijf te bespreken.