tijdsregistratie - werkurenregistratie

Dankzij werktijdenregistratie

Werktijden in beeld

Ritregistratie

Wilt u dat uw medewerkers zich kunnen verplaatsen zonder zorgen? Dan is de registratie en rapportering van het woon-werk, werk- of privéverkeer en de werkuren van uw medewerkers geen overbodige luxe. Zo krijgt u een heldere inkijk in de dagelijkse verplaatsingen van uw bedrijfsvoertuigen.

Vraag op elk moment individuele of teamgebonden rapporten aan en communiceer de resultaten naar uw sociale partners.

bumpers - ritregistratie - werktijdenregistratie
Werktijdenregistratie - rapport

Mobiliteits- en werktijdenregistratie

Met de werktijdenregistratie kan u werktijd, prestatietijd en de mobiliteit van uw medewerkers registreren en monitoren. U kan maandelijks rapporten generen met de afwezigheden, gewerkte uren en overuren per medewerker. Ook wachtdiensten en nachtdiensten worden hierop aangeduid. Hetzelfde kan voor de mobiliteit van uw werknemers.

Onze systemen ondersteunen u met de analyse en verwerking van de data, zo kan u kiezen om enkel afwijkende registraties te behandelen.

Wanneer een werknemers foutieve gegevens invoert kunnen deze in realtime aangepast worden.

toepassingen

Bouwsector: Wanneer uw personeel arbeid verricht op een werf is het vaak moeilijk om hun werktijden en overuren te registreren. Met registraties in de wagens, via mobiele terminals of via een vaste prikklok bent u zeker van een accurate registratie van de werkuren en mobiliteit.

Field Services – Technicians: Hebt u medewerkers die zich dagelijks moeten verplaatsen naar werven of andere werkplekken? Met werktijdenregistratie kan u automatisch enkele of dubbele mobiliteit registreren als chauffeur, chauffeur met passagiers of als passagier. Deze gegevens worden accuraat geregistreerd en gerapporteerd aan de bevoegde medewerker of instantie.

Mobiele Ploegen: Een objectieve en correcte tijdsregistratie kan op maat van elke onderneming gemaakt worden. Ook hier hebt u realtime alle gegevens over arbeidsuren en kostenposten bij de hand. Een duidelijk beeld van de gewerkte uren van uw werknemers is het resultaat.

Werktijdenregistratie - toepassingen

Vraag meer info aan

Vul het onderstaand formulier in. Zo kunnen we u contacteren om een passende oplossing voor uw bedrijf te bespreken.