Dankzij Track & Trace

Volg mobiele werknemers op

Track and trace

Als onderneming is het vaak moeilijk om een goed overzicht te bewaren over uw mobiele werknemers. Daarom werd Track en Trace ontworpen, zo weet u op elk moment waar uw medewerkers zich bevinden.

Het systeem bestaat uit een communicatie-unit (waarmee berichten verzonden en ontvangen worden in het voertuig), een tracking unit (die registreert waar voertuigen zich bevinden) en een webapplicatie (waarmee u op uw PC berichten kan sturen en ontvangen naar uw voertuigen en de locatie van uw wagens kan bekijken)

registratie - Track and trace
2-wegscommunicatie - volg mobiele werknemers op - Track and trace

Registratie

De communicatie unit is de verbinding tussen uw kantoor en uw mobiele medewerkers. Hieraan kunnen extra functies worden toegevoegd op maat van uw onderneming.

Via de SaaS-platform (Software as a Service) kan u op elk moment inloggen op uw PC, tablet of Smartphone en verbinding maken met uw voertuigen of rapporten bekijken. U hebt de mogelijkheid om  info te registreren van het voertuig, de chauffeur en andere inzittenden. Deze info kan u vervolgens opvragen in rapporten. Zo krijgt u als ondernemer een goed zicht op het werk dat klaar is en het werk dat nog moet gebeuren. Hiermee kan u beter plannen en inschatten hoeveel tijd gelijkaardige projecten in de toekomst in beslag nemen.

Opvolging

Trek eerdere ritten na en bepaal zo waar u kunt besparen. Traceer de reis van begin tot eind en ontvang informatie over de snelheid en het aantal tussenstops van het voertuig.
Daarnaast kan u waarschuwingen ontvangen wanneer een voertuig een vooraf bepaald gebied of geozone in- of uitrijdt. Deze waarschuwingen kunnen via automatische meldingen per e-mail of rechtstreeks naar WEBFLEET ®  verstuurd worden.

registratie - Track and trace